Goede Massage Maastricht

Published Nov 19, 20
5 min read

Shiatsu Massage Maastricht

And can also be used for kids. "RELAX & SLEEP" aroma: to relax and sleep better "BREATHE & ENERGY" aroma: for a better breathing and more energyDeze methode van manipulatie is inzetbaar bij beenlengte verschil. En daarnaast ook bij nek- , schouder-,rug- en bekkenklachten. This method of manipulation can be treated of you have difference in lenght of your legs.

During this workshop of 120 minutes, you will learn the basic techniques of the chair ( shiatsu) massage (cupping massage maastricht). This massage is given over the clothes. A real treat for your (girl)friend, relative or colleague! Accompanied by a snack and a drink No massage experience required At the end of the workshop you will receive a nice goodybag € 80,- p.

( by registering of 2 or more people € 75,- p. p. )Er zijn uiteenlopende privé massage workshops mogelijk zoals shiatsu- ,partner- , thaise- of ouder-kind. Private workshops are also available, You can contact me for more info by phone or email - cupping massage maastricht. There are various private workshops possible such as shiatsu-, partner-, thai- or parent-child.

Muehums Thaise Massage Salon Maastricht NederlandMassage Maastricht Deal


nlfacebook: valkenburg massagesinstagram: valkenburg_massagesU kunt bij mij niet pinnen / Cash payments only. Read my terms and conditions before you make an appointment. In case of inappropriate comments, questions or behaviour, You will be blocked immediately..

ALOHA, De Aunty Maile style lomi lomi massage is een traditionele Massage uit Hawai die al honderden jaren als familiegeheim bewaard bleef. De Hawaiaanse heler Aunty Maile is de enigste die deze vorm van massage “the loving touch” met toestemming van de staat in deze vorm lesgaf. Hawaiian bodywork, sessions & trainings ´Malamalomi´ in Amsterdam heeft door Aunty Maile toestemming deze massage aan haar leerlingen verder te geven.

Massage Lounge Maastricht Price

Hoi Judith, Nogmaals bedankt voor de mooie massage, het fijne gesprek en de goede adviezen. Ik ga ermee aan de slag en ermee oefenen. Ik heb Judith ervaren als een heel open en positief persoon. Ze creëert een hele fijne veilige omgeving - body pleasure maastricht. cupping massage maastricht. Dit was mijn eerste behandeling bij haar, en ik vind het vaak lastig om goed te ontspannen in een nieuwe omgeving en bij een onbekende behandelaar.

Ik heb de intuïtieve behandeling ondergaan - relax maastricht. Ik heb al vaak massages en behandelingen gehad, bij verschillende therapeuten, maar deze behandeling was echt van een niveau dat ik nog nergens anders heb ervaren. Judith wist meteen precies de juiste plekken te vinden met precies de juiste druk en aanraking. Ze wist precies de juiste snaar te raken met haar behandeling, waardoor alle spanning, en de emotie die hierin zat opgeslagen, helemaal los mocht komen.

Na afloop van de behandeling voelde ik me helemaal warm, ontspannen en vrolijk, en heb ik nog dagenlang met mijn hoofd in de wolken gelopen. Ik zou het iedereen aanraden om een behandeling bij Judith aan jezelf cadeau te geven! Deze intuïtieve massage was wel de beste behandeling die ik ooit in mijn leven heb ervaren.

Super geweldige ervaring! Ik ben iemand die midden in het leven staat. Ik wil, doe en kan veel. Soms iets te veel. Het dagelijkse leven is zo hectisch dat mijn aandacht meestal naar mijn omgeving gericht is - cupping massage maastricht. Er ontstaan bij mij dan klachten als: spierspanning, pijn in de onderrug, mij heel lijf zit dan vast.

Het is voor mij belangrijk om me weer te herinneren aan mezelf. Het is een moment van rust en ontspanning en brengt nieuwe inzichten, alsook de warme gesprekken, de wijze woorden van Judith die een heel opluchtend gevoel en fijne sfeer geven. Ik ben heel dankbaar dat Judith op mijn weg is gekomen.

Shiatsu Massage Maastricht

Hoe je naar mijn situatie kijkt en daarbij me helpt door te vertellen hoe het werkt, de kleine etertjes die roofbouw plegen, en dat met jouw eigen ervaring in het geval van de burnout stimuleert, zet aan tot nadenken. Welke kleine etertjes maken dat het plezier in werk weg gaat…. (Professionele Massage Maastricht).

Dingen die ik eigenlijk wel weet, maar ik zie dat niet graag onder ogen. De dingen die je me aan draagt neem ik ter harte, die komen binnen. Dat zet me aan het denken en motiveert om met die zaken aan de gang te gaan. Ons contact geeft me energie op een of andere manier, stimulatie, iemand die me begrijpt en dat serieus neemt en daar feedback op geeft.

Massage Maastricht Shangri LaEnergetische Massage Maastricht

Verhalen over dappere grassprietjes blijven me zeker ook bij ^_^ Stiltewandeling Vitaliteitsweek Open Universiteit HeerlenMijn ervaring en ook de mening van de meeste deelnemers is heel positief. Alleen jammer dat er niet meer medewerkers aan hebben deelgenomen. Een reactie van een deelnemer ……Jij zwijgt maar de omgeving is niet stil..

Kortom: Een waardevolle aanrader in ons drukke bestaan…. zeer zeker voor herhaling vatbaar! Tot horens - cupping massage maastricht. Met vriendelijke groet Arbeidsvoorwaarden en personele ontwikkeling Een tijdje geleden ben ik eerder toevallig op de website van Judith terechtgekomen en een afspraak gemaakt voor een massage. De enkele keren dat ik al een massage van Judith mocht ontvangen, heb ik gekozen voor een intuïtieve massage, omdat ik ervan uit ga dat zij de blokkeringen beter voelt dan ik ze ervaar en het beste zelf kan bepalen hoe deze aangepakt moeten worden.

Massage En Wellness MaastrichtGrace Maastricht Massage

Bij deze intuïtieve massages gebruikt Judith een combinatie van haar verscheidene technieken, en wisselen hard en zacht elkaar vloeiend af. Judith is een zelfbewuste vrouw die met veel overgave haar massagevaardigheden kan overbrengen en daarmee bij mij een soort harmonie teweegbrengt tussen lichaam en geest, wat voor mij in zekere zin nieuw is - cupping massage maastricht.

More from Massage

Navigation

Home

Latest Posts

Hsp Cursus

Published May 15, 22
6 min read

Opleiding Holistisch Therapeut

Published May 12, 22
6 min read

Holistische

Published May 05, 22
6 min read