Ontspanningsmassage Maastricht

Published Nov 06, 20
6 min read

Jos Koch Massage Maastricht

Sie Joe Massage MaastrichtKersten Massage Maastricht

Ik heb veel goede recensies deze zijn terug te lezen in het menu of op google. Ook is het mogelijk en uniek in de regio Limburg en Brabant om met z’n tweeën tegelijk in 1 ruimte gemasseerd te worden. In sommige gevallen wil een vrouw door een vrouw gemasseerd worden en dat behoort ook tot de mogelijkheid.

De praktijk biedt een gevarieerd palet aan massages. Zo kunt u genieten van o. a. ontspanningsmassages, therapeutische massages, sportmassages, Indonesische massage – pitjit, voetreflex massages, hotstone massages etc. Bij de massages zoek ik knopen en triggerpoints op die ik direct aan pak. Welke massagevorm het beste bij u past wordt met u besproken tijdens de intake.Wilt u meer weten over de verschillende massages klik dan De praktijk heeft variabele openingstijden. Op weekdagen werk ik voornamelijk in de avonduren. Op vrijdagen en zaterdagen ook overdag. De naam Yntensa is gevormd uit letters van mijn voor- en achternaam. Het Spaanse woord ‘intensa’ betekent ‘intens’. Een goede beschrijving van de massages.

Voorheen als verpleegkundige en nu alweer enige jaren als manager. Ook studeer ik TCM/Acupunctuur aan de Shenzhou Open University in Amsterdam (grace maastricht massage). Met mijn Indisch/Molukse achtergrond heb ik mijzelf ook gespecialiseerd in de traditionele Indonesische Massage – Pitjit. Bij medische aandoeningen is het raadzaam voorafgaand aan de massage uw arts/specialist/fysio te raadplegen of u gemasseerd mag worden (Een Heerlijke Massage Bij U In Maastricht).

Hotel Maastricht Met MassageHotstone Massage Maastricht

Graag tot ziens,Yvonne Martens Op door de weekse dagen is het vooralsnog alleen mogelijk om in de avond uren een afspraak in te boeken. Op vrijdag en zaterdag is het ook mogelijk om overdag een afspraak te maken. grace maastricht massage. Een afspraak kunt u online in de beschikbare timeslots of via de whatsapp buttton rechtsonder.

Heerlijk ontspannen Jezelf ontmoeten door MASSAGE & MEDITATIE . Ben je toe aan meer rust en ontspanning oftewel Jezelf 'Ontmoeten' dan nodig ik nodig ik je uit te kijken ... Briandstraat, 19, Landgraaf.

Le Monde Du Massage Maastricht

Voetmassage MaastrichtCrowne Plaza Maastricht Massage

Tuina is een Chinese medische massagevorm, waarbij met verschillende manipulatietechnieken meridianen, acupressuurpunten en het aangedane gebied worden behandeld. Maar Tuina kan ook prima als een ontspannende massage gegeven worden.

Ieder mens heeft van nature de behoefte om aangeraakt te worden. Ik ben overtuigd van wat liefdevolle en aandachtige aanraking voor mensen kan betekenen: rust, ontspanning, welbehagen, contact. Voelen met Aandacht In een veilige omgeving creëer je ruimte om stil te staan bij jezelf, tot jezelf te komen, jezelf te zijn… .

Maja Healing http://www. maja-healing. nl Massage De Heerderrein http://www. heerderrein.nl/ Beste heer/mevrouw, Wij hebben een massage en Reiki praktijk in Landgraaf. Graag zouden wij onze link toevoegen aan uw webgids. Ik heb de backlink reeds geplaatst op onze website Alvast hartelijk dank voor de moeite. Met vriendelijke groet, Jori Ramakers http://www.

Aravinda is een praktijk gericht op massage. Wij zijn gelegen op 2 locaties, Paal-Beringen en Lummen. (Limburg) Wij zijn gespecialiseerd in tal van massages. Iedere therapeut met zijn persoonlijke kennis, kunde en ervaring. Wij werken enkel op afspraak, en dit van maandag t. e.m. zaterdag. In onze praktijk is een voorschrift van de arts niet nodig.

Wie heeft er de dag van vandaag geen last van stramme spieren? Of wie wil er niet fit op de sportwedstrijd verschijnen? Wie wil er niet zo snel mogelijk geholpen worden bij pijnklachten? Of wil je gewoon even ontsnappen uit de dagelijkse drukte of stress? Onze massages kunnen je hiermee vast en zeker helpen! Zo kunnen we jouw lichaam sneller terug in balans krijgen. grace maastricht massage.

Nansalon onderscheidt zich van andere Thaise salons door naast het geven van degelijke massages, waarbij absoluut geen erotische handelingen worden verricht, vooral door de combinatie van therapeutische als ontspannende behandelingen. Bij NanSalon heb je de keuze uit diverse authentieke Thaise massagebehandelingen. Kies een als u zich gestresst voelt. Of een bij spierklachten (sportmassage maastricht).

Hotel Maastricht Met Massage

Massagepraktijk Somnium is dé plek om even de stress en drukte achter u te laten. Even een moment voor u zelf creëren en heerlijk genieten van een ontspannende massage in een sfeervolle omgeving. Uw wensen zullen centraal staan tijdens de massage (grace maastricht massage). Wilt u bijvoorbeeld dat de nadruk op de rug en de benen komt te liggen, dan kan dit uiteraard.

Mijn naam is Leonie Wagenvoort en ik ben sinds 2009 gediplomeerd NGS sportmasseur. Na de opleiding sportmassage die ik via het CIOS (sportopleiding) in Arnhem heb kunnen volgen, ben ik aan het werk gegaan als masseur bij een groot wellness resort Thermen Bussloo. grace maastricht massage. Hier heb ik mezelf verder ontwikkeld tot een nog betere masseur.

Iemand op zijn /haar gemak stellen, zodat diegene volledig kan ontspannen en los kan laten, maar ook het toepassen van de juiste soort druk bij een massage is van groot belang. Het creëren van een eigen massage praktijk in Zutphen is een feit. Hierin hecht ik veel waarde aan persoonlijk contact, rust, kwaliteit en een eigen sfeer.

Welkom op mijn website, leuk dat U mij gevonden heeft. Kijkt U rustig rond op mijn site - grace maastricht massage. Leest U vooral eerst de pagina " tips voor massage ".

Hulp nodig met het vinden van in ? Bel met onze doorschakeldienst, het is mogelijk dat informatie niet gevonden kan worden - grace maastricht massage.

Wanneer je je eenmaal verdiept in de Alternatieve geneeswijze, gaat er een wereld voor je open!De reguliere geneeswijze is pas 150 jaar oud, terwijl de "alternatieve geneeswijze" de TCM al meer dan 4000 jaar oud is. Keer op keer zien wij weer hoe klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen of verminderen door massage, acupressuur en/of voetreflexologie.

Qoqo Massage Maastricht

Een investering in jezelf waar jij, je familie, vrienden én cliënten de rest van je leven plezier van zullen hebben (Heerlijke Massage Maastricht). Esther:De opleiding heeft me zó veel gebracht: zelfverzekerdheid (mijn cijfers waren super), financiële onafhankelijkheid, plezier in het werk, een eigen praktijk met een hoop tevreden klanten en daarnaast nog een leuke baan bij een sauna..

ontspanningsmassage, lypossage, hotstonemassage, shantala babymassagebrunssum telnr : ervaring als sportmasseur bijverschillende voetbal-verenigingen, ervaring als masseur in sauna "spaubeek"sinds kort bezig met eigenpraktijk. behandelingen thuisin mijn praktijk of in eigen omgeving met behulp van mobiele massagebank. heerlen telnr : 06-23746403 ik heb reeds 6 jaar ervaring met verschillende massages en heb de mogelijkheid bij de klant thuis te komen.

spanning kost energie, ontspanning zorgt voor nieuwe energie. als je moeite hebt met ontspannen kan massage je helpen. tijdens de massage vermindert het denken en ontstaat ruimte om weer te voelen. je maakt contact met je lijf en bent even met je aandacht uit je hoofd (grace maastricht massage). je ervaart hoe energie weer gaat stromen en hoe ontspanning in je lichaam voelt! massage is dus een ontspannende manier om lichamelijk en geestelijk tot rust te komen.

prijzen massage: 30 minuten: 18,5045 minuten: 27,-60 minuten: 35,-stoelmassage: 20-30 minuten: 15,-ontvang bij de eerste massage 5 euro welkomstkorting!heb je vragen of belangstelling? neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. michelle verbeek (fysiotherapeute)overbroekerf 766433 ez hoensbroektel: 06 52618415geen erotische massage!hoensbroek telnr : 06 52618415 gediplomeerd sportmasseur(lid van ngs)+ cusus hotstone massage.

Massage 2 Personen MaastrichtLomi Lomi Massage Maastricht

bel of mail voor meer infovaals telnr : 0623388997 voor massages met verschillende duur en doel naar uw keuze. bijna 7 jaar ervaring. vanaf 15 euro. kan bij u aan huis komen. bel of mail gerust voor vrijblijvende info. heerlen telnr : 0619620918 ontspanningemassage, sportmassage, kinisiotaping, revalidatietraining voetbalmaastricht telnr : 06-43013725 masseur geeft ontspanningsmassage aan huis door geheel nederland.

More from Massage 4 personen

Navigation

Home

Latest Posts

Hsp Cursus

Published May 15, 22
6 min read

Opleiding Holistisch Therapeut

Published May 12, 22
6 min read

Holistische

Published May 05, 22
6 min read